Vidékünk Kincsei

Klarissza Vendégház


Drávakeresztúr a Duna-Dráva Nemzeti Park területén található, igazi vadregényes-, érintetlen természeti környezet hangulatát árasztó Dráva folyó mentén. Átmenő forgalomtól mentes igazi „zsák” falu, így ideális kikapcsolódási lehetőséget kínál a természetbarát túrázók-, vadászok-, halászok- és azok számára is, akik csak a város zajától mentes pihenésre vágynak. Vendégeinknek lehetőségük van átélni a falusi környezet nyújtotta természeti csodákat, a reggeli kakaskukorékolást, szezonálisan a szarvasok bőgését, a folyó vad sodrásának halk moraját és a tölgy-kőris-szilfa ligetek napsugarakkal átszőtt festészeti csodáit.

Vendégházunk számtalan szolgáltatást, aktív pihenési lehetőséget biztosít az ide látogatóknak. Egyedül utazók, családok és csoportos kirándulók részére egyaránt szálláslehetőséget kínálunk.


Vendégházunkban 4 különálló szobában tudjuk elszállásolni kedves vendégeinket, a szobák mindegyike kétágyas, valamint minden szoba pótágyazható. Valamennyi szobához külön fürdőszoba tartozik, melyek közül egy szoba és fürdőszoba akadálymentesített, így biztosítva a mozgássérült vendégeink számára is zavartalan kikapcsolódási lehetőséget. Közös helységek: teljes felszerelésű konyha, klimatizált nappali-étkező, terasz és udvar.

Minden látogatónk számára parkolási lehetőséget a zárt udvarban biztosítunk.

Szolgáltatások, felszerelés:, szabadtéri sütő-főzőhely,  játszó udvar kicsiknek és nagyoknak, kerti
játékok, gyerekhinta, gyümölcsös és konyhakert, kerékpár, horgászfelszerelés, szabadtéri asztali tenisz, masszázsfotel, szobakerékpár, mosógép, etetőszék és gyerekágy.

Háziállat hozható. Minden látogatónk számára parkolási lehetőséget a zárt udvarban biztosítunk.

Férőhely: 8 fő (4 szoba)

 

Szállásdíj

 

3000 HUF/fő/éj + IFA (Idegenforgalmi Adó)

Gyermekek számára 10 éves korig díjmentes szálláslehetőség

7967 Drávakeresztúr, Petőfi Sándor u. 50.
Vilyevácz Józsefné
+36 30 334 4126
4 napraforgós szálláshely
Telefonos egyeztetés alapján egész évben
Located in: Szálláshely