BHA - Bushinkan Harcművészeti Akadémia Bushinkan Dojo

Harcművészeti és önvédelemi képzések gyereknek, felnőtteknek.Sportoktató képzés ésiskolai együttműködések. Tanfolyamok a honlapon megtalálható.

Nyitva: Honlapunkon megtalálható időpontokban vagy egyeztetés alapján.

A BHA-Bushinkan Harcművészeti Akadémia – Bushinkan Dojo lehetőséget biztosít arra, hogy hatékonyabban foglalkozz a biztonságoddal, egészségeddel és alkalmassá válj arra, hogy az önvédelmi tudásoddal megvéd magad, vagy akár másokat is.

Hasznos tudnivalók a jiu jitsu harcművészeti, önvédelmi képzésről.

A harcművészet harmonikus mozgáskultúrát tartalmaz, amely kíméletesen terheli a csontozatot és izomzatot, ugyanakkor megerősíti, rugalmassá és rendezetté teszi a testünket, felkészítve és segítve annak természetes, fokozatos fejlődését. 

A mozdulatok elősegítik mozgásuk koordináltabbá és tudatosabbá válását. A gyakorlással a tanulók türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek a társaikkal való kommunikáció egy különleges formájával. Nagyban fejleszti a nyitottságot és a kreativitást, mivel helyzetmegoldásokat tanulunk, gyakorlunk.

Bármilyen személyiségű gyermeknek, felnőtteknek ajánljuk. Kifejezetten pozitív hatása van a beilleszkedési problémákkal küzdő, vagy hiperaktívnak titulált gyerekekre.

BHA több jiu - jitsu harcművészeti stílust ajánl, amivel megtanulhatod, hogyan védheted meg magad vagy szeretteidet!   Bármelyiket stílust is választod, nem fogsz csalódni! Jiu jitsu, küzdősport tanfolyamok már 4 éves-kortól elérhetőek…

Az akadémia életéről még több érdekességet találsz a Facebook oldalunkon vagy gyere el személyesen valamelyik edzésünkre.

Oktatási helyszíneink: BHA - Bushinkan Dojo Pécs, Túrony, Villány

 

Cím: 7811 Túrony Kossuth Lajos.u. 8.
Levelezési cím: 7631, Pécs Csikor k. u.15
Kapcsolattartó: Martina József
Telefon: +36 30 315 3288
Termékek: harcművészet
Nyitva: Honlapunkon megtalálható időpontokban vagy egyeztetés alapján