Emmert Anna, Pusztató

Pécstől 35km-re a Villányi Borvidék legnyugatibb települése Hegyszentmárton az Ormánság határán. A hegyvonulat végén a völgyben található a falu ölelésében a PUSZTATÓ horgásztó és üdülőházak, melyek a közel 6 hektáros tó mellett szolgálják a pihenni vágyókat és a horgászat kedvelőit.

Jó hír, hogy tavunk bővelkedik halakban: ponty, harcsa, amur, kárász! A bőséges halállomány mellett 7 faház áll vendégeink rendelkezésére. A hozzánk ellátogató horgászoknak és családtagjaiknak lehetőségük van aktívan közös tevékenységekben együtt tölteni a pihenés napjait.

A festői környezetben a természet pozitív energiáival feltöltődve, élményekkel és hallal gazdagon térhet vissza megszokott életében.

Baráti és céges rendezvények, csapatépítő tréningek ideális helyszíne. A Villányi Borvidék részeként az esti borkóstolók és beszélgetések sem maradhatnak el a hegyszentmártoni hegy ódon pincéiben. A természet és a kényelem, a csend és a vigasság, a sport és a kultúra együtt csodálatos élményeket nyújtanak vendégeinknek.

Pihenőházunk a nagyobb társas összejövetelek –házasság kötés, ballagás, névnap-rendezésére nyújt lehetőséget, akár 80 fő részére.A horgásztóhoz tartozó szálláshelyen 7 faház áll vendégeink rendelkezésére. A hozzánk ellátogató horgászoknak és családtagjaiknak kényelmes pihenést kínálnak üdülőházaink. A szobákban 1 franciaágy és egy emeletes ágy ágyneművel felhúzva biztosítja a pihenést. A fürdőszoba tusolóval törölközővel ellátott. A konyhában négy fő részére minden edényzet, főzési és étkezési lehetőség megtalálható. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tóra, amely a társasági élet központja. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Nem csak a horgászok, de a családtagok is megtalálják szórakozásukat. Áraink a horgászatot is tartalmazzák Családias és családbarát felfogásunkkal igyekszünk vendégeink kényelmét szolgálni. Facebook oldalunkon sok hozzászólást találhatnak, mint a horgászatról, mint a szállás minőségéről.

 Férőhely: 7 db 4 személyes üdülőház (28 fő)

 Egyéb szolgáltatások: horgászat, biciklibérlés csónakbérlés, borkóstoló, rendezvények tartása ismerkedés a ridegen tartott legelői állatok tartásával, lovaglás, kocsizás, kosárfonás

 

Apartman 3- 4fő részére 1 éjszaka

20 000.-Ft

Apartman 3- 4fő részére 2-3 éjszaka

18 000.-Ft

Apartman 3- 4fő részére 3 éjszakától

16 000.-Ft

Apartman 1-2fő részére 1 éjszaka

14 000.-Ft

Apartman 1-2fő részére 2-3 éjszaka

12 000.-Ft

Apartman 1-2 fő részére 3 éjszakától

10 000.-Ft

Pihenőház bérlése

2 000Ft/óra

Rendezvények terembérlés

60 000.-Ft

Konyhabérlés

20 000.-Ft

Áraink az IFA-t nem tartalmazzák amely

200Ft/fő/éj

 

 

Cím: 7837 Hegyszentmárton, Kolozsvár u. 32.
Kapcsolattartó: Margitai Marianna
Telefon: +3630 576 6512
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Facebook név
Nyitva: Folyamatos nyitva tartás márciustól novemberig