Bocor Fogadó

Férőhely: 8 db két ágyas szoba, 18 férőhely, 15 parcellás camping

Fogadónk mindössze 10 km-re helyezkedik el a híres borvárostól, Villánytól, amely Magyarország legdélebbi borvidéke, és közel 2000 hektáros szőlőterülettel bír. Ezzel a mérettel a legkisebbek közé tartozik, ám ennek ellenére mégis hazánk egyik meghatározó borvidéke.  Híres a pincesoráról, ahol 2013 decembere óta saját pincénk, a Bocor Pince-is megtalálható. Pincészetünk rendelkezik 4 hektár saját szőlővel is, amely a Bocor dűlőben található. ( Egy hektár közvetlenül a fogadó mögött terül el.)

 2014 nyarán fejeztük be  prémium kategóriás vendégházunk építését. Szerettünk volna megőrizni a vidékre jellemző,  tornácos kialakítású - sváb parasztház-  jelleget, mindezt egy csipetnyi modern stílussal párosítva. A végeredmény egy minden igényt kielégítő 8 szobás vendégház lett, 24 órás recepcióval, reggeliző helységgel, wellness részleggel kiegészítve.  Az épülethez tartozik egy 90 nm-es filagória, ahol a vendégek bográcsozhatnak, grillezhetnek vagy élvezhetik a kemencében sült ételek utánozhatatlan ízeit. Egy fél hektáros területen lakóautóval és sátorral látogatható campinget alakítottunk ki, melyhez külön szociális épület is tartozik. Természetesen mind a Fogadóban mind a campinghez tartózó szociális épületben kialakítottunk mozgásukban korlátozott vendégek számára használható helységet.  A jövőbeni terveink között szerepel, hogy a Fogadó közvetlen szomszédságában fekvő fél hektáros területen teniszpályát továbbá egy négy apartmanból álló épület- együttessel bővítsük kapacitásunkat.

 A fogadó négy földszinti és négy emeleti szobával rendelkezik. Szobáink kialakításánál és berendezéseink kiválasztásában is fő szempont volt az igényességre való törekvés, ezért minden bútort égerfából gyártattuk le egyedileg.  A falakba és padlóba hangszigetelést építettünk be. A hűtésről és a fűtésről szobánként szabályozható Fan-Coil rendszer gondoskodik, mely a klímával szemben nem okoz allergiás tüneteket és nem szárítja a nyálkahártyát. A szobákat felszereltük LCD tv-vel és wifi hozzáféréssel.     Mozgásukban korlátozott vendégeink számára két szobát alakítottunk ki a földszinten az előírásoknak megfelelően, melyeket teljes kényelemmel tudnak használni.

 Vendégeink igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki különálló kétszintes Apartman házunkat. A földszinten két hálószoba berendezett konyha és nappali, fürdőszoba, az emeleten ugyanilyen elosztásban találhatóak a helyiségek kivéve a nappalit. Mozgásukban korlátozottak számára alkalmas a földszinti apartman teljes egészében. 

 Egyéb szolgáltatások: Kerékpárbérlés, asztalitenisz, karaoke berendezés, túrázási lehetőség, ingyenes zárt parkolási lehetőség, bababarát szálláshely, légkondicionálás, ingyenes wifi, bográcsozási lehetőség, wellness szolgáltatások: finn szauna, infra szauna, borkóstolási lehetőség.

 Akadálymentesített mind a fogadó épülete, mind a camping szociális blokkja.

Gyermek felügyelet

2000 Ft/óra

Kerékpárkölcsönzés (felnőtt, gyermek részére egyaránt)

3500 Ft/alkalom

Szállás 1 fő részére

12 500 Ft/ éj

Szállás 2 fő részére

10 500 Ft/fő/éj

Szállás 2 éves korig

ingyenes

Szállás 6 éves korig

6750 Ft/fő/éj

Szállás 12 éves korig

8750 Ft/fő/éj

Pótágy

6500 Ft/éj

 

Cím: 7800 Kisharsány, Petőfi Sándor u. 33.
Kapcsolattartó: Csoba Balázs
Telefon: +3630 657 2757
Facebook: Facebook név
Nyitva: Egész évben