Pályázati fórum a Nem mezőgazdasági tevékenység elindításának támogatása- Mezőgazdasági tevékenység diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása című felhívással kapcsolatosan

Tisztelt érdeklődők!

A közelmúltban megjelent a „VP6-6.2.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” című felhívás.

A nagy érdeklődésre és a sok kérdésre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Igazgatósága a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatallal (MVH), valamint a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesülettel közösen pályázati fórumot tart 2016. szeptember 20-án, 16 órai kezdettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Igazgatóságának Tanácstermében (cím: 7632 Pécs, Siklósi út 38.), melyre ezúton szeretnénk meghívni Önt is!

A részvétel ingyenes, de a nagy érdeklődésre tekintettel kérem, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2016.szeptember 16. 14:00-ig jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 0672 227-166 telefonszámon!