OMÉK 2015._kiállítási lehetőség

Tisztelt Partnereink!

Közeleg Magyarország egyik legnagyobb, legsikeresebb és legérdekesebb rendezvénye, az OMÉK! Sokoldalúságban is felülmúlhatatlan: minden egy helyen, ami agrárvonatkozású!

Látogatóként mindenki érintett, hiszen enni mindenkinek kell! Kiállítóként – ha jegyzik Önt a kínálati oldalon – nem hagyhatja ki!

 

•              Őstermelő? Kistermelő? Családi gazdálkodó? Kézműves? A régió piacterén várja a pultja mindössze 10 ezer forintért.

•              Nagyobb szabású tervei vannak? A régiós kiállítók önálló szekciójában vehet részt 15 négyzetméteres berendezett területen, csupán 80 ezer forintért.

•              Vendéglátós? A régiós gasztro faluban a helye! Béreljen standot 150 ezer forintért, és már csak a finom étkeket kell magával hoznia!

•              Még ez sem az igazi? Területet is foglalhat négyzetméterenként 10 ezer forintért, és olyan csodát építtet rá, amilyet csak akar!

•              A faházas megjelenésre esküszik? Erre is van mód a passzázson: mérettől függően 150- vagy 350 ezer forintért.

•              Gépekkel foglalkozik? A szabad terület a legideálisabb választás, mindössze négyzetméterenkénti 3 ezer forintos alapáron.

(A feltüntetett árak ÁFA nélkül értendőek. További részletek a mellékelt jelentkezési anyagban.)

Az ország 9 régiójának értékeit az A és G pavilonokban fedezhetik fel a látogatók. A D pavilonban a technológiák, szolgáltatások és eszközök mellett a kertészet csodái alkotnak majd egy óriási zöld szigetet.

A B és C  pavilonokban és a szabadtéren a jószágok apraja-nagyja várja a simogató kezeket. A szabadban testközelből ismerhetik meg a mezőgazdasági gépek világát.

Enni-inni bőven lesz lehetőség kint is, bent is, a szórakozni vágyók pedig az F pavilonban találják a zenés programokat non-stop felvonultató színpadot.

Ha Ön, kedves Olvasó, szakmai szervezetet képvisel, és tagjaival közösen venne részt a rendezvényen, mielőbb küldje vissza jelentkezési lapját a megadott elérhetőségekre.

A toborzóanyagot szíveskedjen továbbítani tagjainak is! 

Ha lemarad, kimarad a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar legnagyobb rendezvényéről, melynek az agrárszakmai seregszemle éppúgy célja, mint a kulináris élvezetek és a szórakoztatás.

 

Hálásan köszönjük közreműködését!

Üdvözlettel:

az OMÉK csapat  

Kapcsolattartót Kereszturi Katalin

Tel.: +36 1 4508862 » Mobil: +36 20 398 9198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.